Τηλέφωνο: 210.2628332 | Ανδρομάχης & Χασιάς 131.22 Ίλιον  | mail@2epal-iliou.att.sch.gr

Αγιασμός 13.09.21

Δημοσιεύτηκε από τον/την Χουστουλάκη Ε. στις

Ενημερώνουμε τους γονείς και τους μαθητές του σχολείου μας ότι ο αγιασμός για την νέα σχολική χρονιά θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 13.09.21 στις 9.30 π.μ.

Λόγω των μέτρων που ισχύουν για τον covid o  Αγιασμός θα πραγματοποιηθεί στον αύλειο χώρο του σχολείου,  από τον ιερέα  και  με εκπροσώπους των εκπαιδευτικών και των μαθητών/τριών και στη συνέχεια ο ιερέας θα επισκεφθεί όλες τις αίθουσες της σχολικής μονάδας, όπου θα παρευρίσκονται οι λοιποί μαθητές/τριες και οι εκπαιδευτικοί. 

Καλό επίσης θα ήταν για την αποφυγή συνωστισμού οι γονείς να αποφύγουν να παραβρεθούν μέσα στον χώρο του σχολείου.

Υπενθυμίζουμε ότι οι μαθητές θα πρέπει να φέρουν μαζί τους δήλωση αρνητικού  selftest.   Για το λόγω αυτό από χθες Τετάρτη 8/9/2021 έως την Παρασκευή 17/9/2021 θα διατίθενται από τα φαρμακεία 6 self-tests για τρεις εβδομάδες. 

Επιπλέον σύμφωνα με την υπουργική απόφαση η χρήση μάσκας παραμένει υποχρεωτική από όλους τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς για όσο διάστημα παραμένουν στο σχολείο.

Σχετικές οδηγίες για τα μέτρα προφύλαξης που θα πρέπει υποχρεωτικά να τηρούνται στην σχολική κοινότητα μπορείτε να βρείτε εδώ.

Σχετικά με τα βιβλία..

Η διανομή των βιβλίων γενικής παιδείας θα ξεκινήσει από την Τρίτη 14/9 ανά τμήμα, στο αμφιθέατρο του σχολικού συγκροτήματος, τηρώντας τα πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ για αποφυγή συνωστισμού.
Επίσης μέσα στο Σαββατοκύριακο ή το αργότερο την Δευτέρα θα αναρτηθεί το ωρολόγιο πρόγραμμα στην ιστοσελίδα του σχολείου 

 

Καλή και δημιουργική σχολική χρονιά

 

Από την Διεύθυνση