Τηλέφωνο: 210.2611632 | Ανδρομάχης & Χασιάς 131.22 Ίλιον  | mail@2epal-iliou.att.sch.gr

Επικαιροποίηση Στοιχείων για Εγγραφές μαθητών/τριών 2021-2022

Δημοσιεύτηκε από τον/την Χουστουλάκη Ε. στις

Αγαπητοί μαθητές, γονείς και κηδεμόνες.

Από τα μέσα Ιουνίου, μετά τη λήξη των μαθημάτων, σε ημερομηνία που θα σας γνωστοποιήσουμε, θα ξεκινήσει και για τη φετινή χρονιά ο ηλεκτρονικός τρόπος εγγραφής των μαθητών/τριών, μέσω της πλατφόρμας e-eggrafes.

Προκειμένου να εξασφαλίσουμε την απρόσκοπτη λειτουργία του συστήματος καθώς και τον περιορισμό της μετακίνησης και της ταλαιπωρίας σας, θα χρειαστεί να συμπληρώσετε την παρακάτω Φόρμα – Υπεύθυνη Δήλωση, με τα στοιχεία του μαθητή/τριαςμέχρι την Τρίτη 08/06. Με αυτό τον τρόπο θα έχουμε το χρόνο να ενημερώσουμε το myschool επικαιροποιώντας όσα στοιχεία χρειάζονται και η διαδικασία της ηλεκτρονικής εγγραφής, που θα ακολουθήσει, θα είναι γρήγορη και χωρίς δυσκολίες για όλους.

Την φόρμα μπορείτε να την βρείτε εδώ

Ακολουθούν Οδηγίες για τη συμπλήρωση της Φόρμας – Υπεύθυνης Δήλωσης :

1.  Γράφετε με κεφαλαία ελληνικά τα στοιχεία του μαθητή/τριας και των γονέων του.

2. Προσοχή όμως, ΜΟΝΟ στο πεδίο κηδεμόνας, θα γράψετε το ονοματεπώνυμο του κηδεμόνα όπως ακριβώς φαίνεται στο taxis net, με ελληνικά ή λατινικά κεφαλαία ή μικρά.

3. Στο πεδίο τάξη και τμήμα θα δηλώσετε την τάξη και το τμήμα που θα γραφτεί ο μαθητής τη νέα χρονιά. Αυτό φυσικά δεν είναι δεσμευτικό για σας. Γίνεται για στατιστικούς λόγους.

4. Η Φόρμα φυσικά δεν αποτελεί εγγραφή του μαθητή/τριας στη νέα τάξη, αλλά μας βοηθά να επικαιροποιήσουμε τα στοιχεία του στο myschool και να γίνει πιο εύκολη και ασφαλής η διαδικασία για όλους.

5. Όσα πεδία στην φόρμα εμφανίζουν έναν κόκκινο αστερίσκο, πάνω δεξιά, είναι υποχρεωτικά και πρέπει οπωσδήποτε να συμπληρωθούν. Γι αυτό ίσως χρειαστεί στην περίπτωση π.χ που ένας μαθητής δεν έχει email ή τηλέφωνο να συμπληρώσει το ίδιο email ή τηλέφωνο με τον κηδεμόνα του αλλά και αντίστροφα.

Όταν ολοκληρώσετε τη συμπλήρωση των πεδίων κάντε ένα τελευταίο έλεγχο και απλά πατήστε ΥΠΟΒΟΛΗ.

Δεν χρειάζεται να κάνετε κάτι άλλο.

6. Σας υπενθυμίζουμε ότι την ηλεκτρονική εγγραφή του ανήλικου μαθητή/τριας, την κάνει ο κηδεμόνας του με τους κωδικούς taxisnet. Σε περίπτωση που ο μαθητή είναι ενήλικος θα πρέπει να κάνει την εγγραφή με τους δικούς του κωδικούς. Στην περίπτωση αυτή στο πεδίο κηδεμόνας μαθητή, θα γράψει το όνομα του.

Οι κωδικοί taxisnet, βγαίνουν σχετικά γρήγορα.

7. Προσπαθήστε να συμπληρώσετε και να υποβάλετε την φόρμα  έως και την Τρίτη 8/6/21

Ευχαριστούμε πολύ για την συνεργασία

Από τη Διεύθυνση


Ακολουθεί και η σχετική επιστολή του Υπουργείου Παιδείας προς τους γονείς-κηδεμόνες

2.-ΕΠΙΣΤΟΛΗ-ΠΡΟΣ-ΓΟΝΕΙΣ

Το Έγγραφο του Υπουργείου Παιδείας παρακάτω