Τηλέφωνο: 210.2628332 | Ανδρομάχης & Χασιάς 131.22 Ίλιον  | mail@2epal-iliou.att.sch.gr

Ενημέρωση Γονέων

Δημοσιεύτηκε από τον/την Χουστουλάκη Ε. στις

Οι γονείς μπορούν να ενημερώνονται για την επίδοση του μαθητή από τους διδάσκοντες καθηγητές. Μπορούν επίσης να συζητούν για την επίδοση ή τη συμπεριφορά των παιδιών τους με το Διευθυντή ή Υποδιευθυντή του σχολείου, όποτε το κρίνουν χρήσιμο.

Για τυχόν ιδιαιτερότητες των παιδιών τους παρακαλούμε τους γονείς να μη διστάσουν να συζητήσουν με τον Διευθυντή ή Υποδιευθυντή του σχολείου και τους διδάσκοντες, για καλύτερη αντιμετώπισή τους. Γενικά η καλή συνεργασία των γονιών με το σχολείο πιστεύουμε ότι βοηθάει πολύ τα παιδιά, τόσο στην επίδοσή τους όσο και σε τυχόν δυσκολίες που αντιμετωπίζουν.

Οφείλουμε εδώ να σας ενημερώσουμε ότι, σύμφωνα με την εγκύκλιο Γ2/73444/6-7-2007 του ΥΠΕΠΘ, σχετικά με την αντιμετώπιση της ενδοοικογενειακής βίας, ο εκπαιδευτικός που με οποιονδήποτε τρόπο πληροφορηθεί ή διαπιστώσει ότι έχει διαπραχθεί σε βάρος μαθητή έγκλημα ενδοοικογενειακής βίας, ενημερώνει το Διευθυντή του σχολείου και εκείνος ανακοινώνει την αξιόποινη πράξη στον εισαγγελέα.

Στο ωρολόγιο πρόγραμμα μπορείτε να δείτε τις ώρες (σήμανση με μαύρο χρώμα) που ο κάθε καθηγητής είναι διαθέσιμος για ενημέρωση γονέων σχετικά με την πρόοδο του κάθε μαθητή.


0 σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Σύμβολο κράτησης θέσης avatar