Επίσκεψη σε χαλβαδοποιία
Στις 19-1-2018 οι μαθητές της ειδικότητας Τεχνολόγων Τροφίμων του τομέα Γεωπονίας επισκέφθηκαν το εργαστήριο παρασκευής χαλβά Κοσμίδη- Γαβρίλη στη Δραπετσώνα.
Οι μαθητές παρακολούθησαν την παραγωγική διαδικασία η οποία πραγματοποιείται με τον παραδοσιακό τρόπο.
Ο υπεύθυνος της χαλβαδοποιίας εξήγησε στους μαθητές πως μια οικογενειακή επιχείρηση τροφίμων μπορεί να εξελίσσεται και να διατηρεί ένα καλό προϊόν σε βάθος χρόνου, αφού η εταιρεία έχει ανοίξει από το 1924.
Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των μαθημάτων «Αρχές επεξεργασίας τροφίμων» και «Μεταποίηση φυτικών προϊόντων»