Τηλέφωνο: 210.2611632 | Ανδρομάχης & Χασιάς 131.22 Ίλιον  | mail(@)2epal-iliou.att.sch.gr

Στις 19-1-2018  οι μαθητές της ειδικότητας  Τεχνολόγων Τροφίμων του τομέα Γεωπονίας επισκέφθηκαν το εργαστήριο παρασκευής χαλβά Κοσμίδη- Γαβρίλη στη Δραπετσώνα.


Οι μαθητές παρακολούθησαν την παραγωγική διαδικασία η οποία πραγματοποιείται  με τον παραδοσιακό τρόπο.


Ο υπεύθυνος της χαλβαδοποιίας  εξήγησε στους μαθητές πως μια οικογενειακή επιχείρηση τροφίμων μπορεί να εξελίσσεται και να διατηρεί ένα καλό προϊόν σε βάθος χρόνου, αφού η εταιρεία έχει ανοίξει από το 1924. 


Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των μαθημάτων «Αρχές επεξεργασίας τροφίμων» και  «Μεταποίηση φυτικών προϊόντων»


Κατηγορίες: Δράσεις Γεωπονίας