Τηλέφωνο: 210.2611632 | Ανδρομάχης & Χασιάς 131.22 Ίλιον  | mail@2epal-iliou.att.sch.gr

Κανονισμός Λειτουργίας

Δημοσιεύτηκε από τον/την Χουστουλάκη Ε. στις

Το καθημερινό ωράριο του σχολείου αρχίζει με την πρωινή συγκέντρωση στις 8:15 και τελειώνει στις 14:00. Σε αυτό το χρονικό διάστημα ο μαθητής, για λόγους προστασίας του, επιτρέπεται να φύγει από το χώρο του σχολείου μόνο με την άδεια του Διευθυντή.


Η είσοδος στο σχολικό συγκρότημα είναι από την οδό Ανδρομάχης ή την οδό Κυρηναϊκής και δεν επιτρέπεται η προσέλευση ή η αποχώρηση μαθητή από οποιοδήποτε άλλο σημείο, για λόγους προσωπικής του ασφάλειας.


Δεν επιτρέπεται η μετακίνηση μαθητή εντός του σχολικού συγκροτήματος με οποιοδήποτε μέσο   (μοτοσικλέτα). Όποιος μαθητής πρόκειται να έρχεται στο σχολείο με τέτοιο μέσο οφείλει κατά την εγγραφή του να το δηλώσει στη διεύθυνση του σχολείου και στη συνέχεια να το σταθμεύει στην είσοδο του συγκροτήματος, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο που θα του υποδειχθεί. Σε μαθητή ο οποίος δεν συμμορφώνεται με τα παραπάνω θα απαγορεύεται η είσοδος στο σχολικό συγκρότημα και θα επιβάλλεται τιμωρία.


Όλοι φροντίζουμε για τη διατήρηση της καθαριότητας στους χώρους του σχολείου.


Κατά τη διάρκεια του διαλείμματος οι αίθουσες αδειάζουν και κλειδώνονται από τους διδάσκοντες καθηγητές, ώστε να αερίζεται καλά ο χώρος και να προστατεύονται τα προσωπικά αντικείμενα κάθε μαθητή.


Κατά την επιστροφή στις αίθουσες, ο μαθητής δεν επιτρέπεται να παίρνει μαζί του φαγητά και αναψυκτικά, για πρακτικούς λόγους.


Κατά τη διάρκεια των διδακτικών ωρών του ημερήσιου προγράμματος του σχολείου, οι μαθητές είναι υποχρεωμένοι να βρίσκονται εντός της αίθουσας διδακαλίας, εκτός αν διαθέτουν αιτιολογημένη άδεια απο τον Διδάκοντα ή τη Διεύθυνση του σχολείου.


Για λόγους υγείας, και σύμφωνα με τη νομοθεσία, το κάπνισμα απαγορεύεται σε όλους τους χώρους του σχολείου.


Δεν επιτρέπεται οποιαδήποτε χρήση κινητού τηλεφώνου (συνομιλία ή βιντεοσκόπηση) μέσα στο χώρο του σχολείου, σύμφωνα με σχετική Υπουργική Απόφαση.


Δεν επιτρέπεται η πρόσκληση, από μαθητή σε φίλους και γνωστούς (εξωσχολικούς) για συνάντηση στο χώρο του σχολικού συγκροτήματος.0 σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Σύμβολο κράτησης θέσης avatar